Om foreningen

Andelsboligforeningen Ellesletten II ligger i Rudersdal kommune, tæt ved Øresund. Byggeriet ligger mod grønne marker og fredede arealer mellem Høje Sandbjerg og Vedbæk. Fra foreningen er der 3 kilometer til Vedbæk havn, strand og Strandvejen, og der er nem tilkørsel til Helsingørmotorvejen.

Foreningen består af 36 andele i varierende størrelser; 70 m2, 85 m2, 100 m2 og 110 m2 – alle i 2 plan. Boligerne er bygget i klynger af 6-10 boliger. Boligerne er forskudt – og nogle er centreret omkring gårdmiljøer. Alle boliger har egen lille have.

Boligerne er tegnet af Jan Utzon, søn af den verdensberømte arkitekt Jørn Utzon. Byggeriet der er opført i 1984 er karakteristisk ved at bestå af blokke, hvor de enkelte andelsboliger ligger forskudt indbyrdes – dog kædet sammen som rækkehuse. Mellem de enkelte boligblokke er der grønne fællesarealer og en legeplads.

Den del af foreningen der vender ud til Ellesvinget har udsigt over smuk natur mod vest og mod Elleslettegård. Mod syd har foreningen en identisk søsterforening, Ellesletten I med 24 boliger. Samlet fremstår de to foreninger som et hele.

Du kan komme til velfungerende skoler og daginstitutioner via stilleveje og cykelstier. Vedbæk station og kystbanen ligger kun 2,8 km væk. Der er gode handlemuligheder i Vedbæk, Holte, Hørsholm og Lyngby, få minutters kørsel væk.

Den attraktive beliggenhed gør boligerne eftertragtede, og prisniveauet er lavt for området grundet værdisætningen af Andelsforeningen. Foreningens økonomi er kernesund med en soliditet på over 80 %, hvorfor der ikke er de problemstillinger der ses ved nybyggede andelsforeninger.

Fælles løsning af opgaver

Vores andelshaverne skal ifølge vores Husorden deltage i og bidrage til løsning af fælles opgaver i foreningen. Dette sker på fælles arbejdsdage, eller på andre dage. 2-3 gange pr. år skal hver andelshaver også slå græsset på det plæneområde hvori ens bolig hører til. Læs mere under græsslåning.

KONTAKT BESTYRELSEN

Pernille Holmstrøm – formand