Havegruppen

Havegruppen består af Mogens og Andrias

Ifølge vores Husorden har andelshaverne pligt til at deltage i og bidrage til løsning af fælles opgaver i foreningen. Dette kan ske på de fælles arbejdsdage, eller på andre dage.

Udendørsgruppen står for vores fælles udendørs arbejdsdage, 4 gange om året. Info om og arbejdsopgaver for de respektive dage kommer på e-mail eller SMS. 

Er du forhindret i at deltage på selve dagen, har du mulighed for at løse en af opgaverne en anden dag, det passer dig bedre. Se planen i skuret og sæt navn og husnr. ud for den opgave du vil udføre.

Det vil være en stor hjælp, hvis du ikke parkerer tæt op ad hækkene på arbejdsdagen.

Mødetidspunkt for de enkelte havedage fastsættes fra gang til gang. Der kommer opslag i postkasserne.

Foreningen råder over diverse haveredskaber. Låner du dem til eget brug, noteres det i bogen i redskabsskuret, og redskaberne returneres snarest efter brug. Begge skure er låst for at undgå tyveri. I det ene skur finder du bl.a. benzin til plæneklipperen og her skal børn ikke have adgang. Nøglen der anvendes er fælleshusnøglen.

Udendørsgruppen vælges på den årlige generalforsamling.

Hvis der blandt beboerne er ønske om ændringer, skal det forelægges udendørsgruppen, der ved større projekter indhenter godkendelse i bestyrelsen eller evt. på generalforsamlingen.

Arbejdsdage i 2020

2. maj, 13. juni, 15. august & 19. september. Sæt datoerne i kalenderen.

eller ved at udfylde formularen nedenfor

captcha

KONTAKT BESTYRELSEN

 

Mette Marie Thomsen - formand
Helle Ring-Knudsen - næstformand
Birgitte Frisgaard Frost - bestyrelsesmedlem
Mette Ginnerup - bestyrelsesmedlem
Ane Ullerup Lester - suppleant

 

 

KONTAKT ØVRIGE