Havegruppen

Havegruppen består af Mogens og Andrias

Ifølge vores Husorden har andelshaverne pligt til at deltage i og bidrage til løsning af fælles opgaver i foreningen. Dette kan ske på de fælles arbejdsdage, eller på andre dage.

Udendørsgruppen står for vores fælles udendørs arbejdsdage, 4 gange om året. Arbejdsopgaver for de respektive dage kan du se i skuret ved Fælleshuset. Du finder de 4 arbejdsdage i græsslåningsplanen, som også omdeles i postkasserne.

Er du forhindret i at deltage på selve dagen, har du mulighed for at løse en af opgaverne en anden dag, det passer dig bedre. Se planen i skuret og sæt navn og husnr. ud for den opgave du vil udføre.

Det vil være en stor hjælp, hvis du ikke parkerer tæt op ad hækkene på arbejdsdagen.

Mødetidspunkt for de enkelte havedage fastsættes fra gang til gang. Der kommer opslag i postkasserne.

Foreningen råder over diverse haveredskaber. Låner du dem til eget brug, noteres det i bogen i redskabsskuret, og redskaberne returneres snarest efter brug. Begge skure er låst for at undgå tyveri. I det ene skur finder du bl.a. benzin til plæneklipperen og her skal børn ikke have adgang. Nøglen der anvendes er fælleshusnøglen.

Udendørsgruppen vælges på den årlige generalforsamling.

Hvis der blandt beboerne er ønske om ændringer, skal det forelægges udendørsgruppen, der ved større projekter indhenter godkendelse i bestyrelsen eller evt. på generalforsamlingen.

eller udfyld formularen nedenfor

captcha

KONTAKT BESTYRELSEN

  • Anette Nørremark Nielsen – formand
  • Mette Marie Thomsen – næstformand
  • Rikke Jensen Stefansen – bestyrelsesmedlem
  • Helle Ring-Knudsen – bestyrelsesmedlem
  • Lene Ilic – suppleant

 

 

KONTAKT ØVRIGE